Blog

Még keresed a tökéletes kerítést? Válogass a VanoLemez kínálatában!2022-11-18

A tökéletes, minden szempontot kielégítő kerítés megtalálása nem egyszerű feladat.

Ahhoz, hogy a házad igazán jól nézzen ki, otthonos legyen, biztonságot sugalljon, nemcsak az épület kialakítására, vagy berendezésére kell figyelned, hanem a kerítés kérdését is sokszor nagyító alá kell vetned. Egy jól megválasztott kerítés azon túl, hogy biztosítja a privát szférád nyugalmát, a telked éke is lehet. A kerítésnek rengeteg szempontnak kell megfelelnie, éppen ezért szeretnénk Neked segíteni egy kicsit. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttünk pár elengedhetetlen pontot, hogy megkönnyítsük a választást, olvass tovább!

 

Kicsi vagy nagy kerítést válassz?

Fontos szempont, hogy a kerítés méretre is passzoljon a házad méreteihez. A ház szélességét és magasságát is figyelembe kell venned. Az emeletes házakhoz a nagyobb, robusztusabb darabok, míg a kisebbekhez az alacsonyabb, letisztultabb kerítések illenek.

 

Milyen legyen a stílus?

A minimalista formákat kedveled? Esetleg a klasszikus kialakítások híve vagy? A kerítésednek csak az ízlésed és a házad megjelenése szabhat határt. Érdemes úgy kiválasztanod a kerítést, hogy az harmonizáljon a ház stílusával. A kerítés piac hatalmas, így biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

Négylábú családtagok - a háziállatok jelenléte

A biztonsághoz hozzátartozik a kiskedvencek védelme is, akik néha azért próbára teszik a kerítést. Fontos, hogy olyan darabokat válassz, melyek nem szolgáltatnak szökési útvonalat a család négylábú tagjainak.

 

VanoLemez kerítések - ha minőségi darabokat keresel

A kerítés tehát hihetetlenül fontos részét képezi az otthonnak, ezért az anyag kiválasztásán, a stílus megtalálásán majd a karbantartáson elképesztően sok minden múlhat. Összegezve: figyelned kell az esztétikai szempontokra, a megjelenésre, a tartósságra, a strapabíró jellegre, az alapanyagok milyenségére. A VanoLemez kerítései minden kívánságodat teljesítik! Webáruházunkban különböző kerítéselemek, kialakítások és színek közül választhatod ki a legjobbat.

 

Tervezz hosszú távra, nézz szét a Vano kerítések között!

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva.