Blog

Ezekre figyelj, ha új tetőn gondolkodsz2023-01-30

Tetőt több évtizedre választ az ember - ennek megfelelően kell eljárni már a tervezgetés pillanatától! 

Hidd el, ez a szinte élő, veled együtt lélegző szerkezet sokszorosan meghálálja, ha figyelembe veszel pár apróságot. Mutatjuk, mire kell odafigyelned, hogy hosszú távon is működjön a tetőd!

 

Az időjárásnak nagyobb ereje van, mint hinnéd!

Az eső, a hó, a jég, a szél, de még a tartósan erős napsütés is nyomot hagyhat a tetődön. Ha nem szeretnéd, hogy egy erősebb széllökés, vagy nagyobb esőzés, havazás kellemetlenségeket okozzon, nem árt körültekintőnek lenned. A megfelelő rögzítéssel, dőlésszöggel, ereszcsatorna kiépítéssel és hófogók elhelyezésével blokkolhatod a problémákat.

 

Tervezz hosszú távra!

A hosszú távú tervezés több tényezőből áll:

  • a megfelelő tervből
  • a minőségi alapanyagokból
  • a szakértői munkából

Ez a három összetevő adja a tetőd milyenségét. A rendelkezésre álló büdzsé ideális beosztása, a rétegek megfelelő elhelyezése, a fóliák használata, a megfelelő szellőzés biztosítása, a dőlésszög átgondolása, az anyagok beszerzése és a szakértők megbízása mind fontos részletek, melyeket nem lehet félvállról venni. Ha már belevágsz az építkezésbe vagy a felújításba, ne sajnáld ki az anyagot a szerkezetből és a szigetelésből sem, hidd el, garantáltan megtérülnek a jövőben az erre fordított költségek. A tökéletes tetőfedő anyagok kiválasztására is fókuszálnod kell. Csakis minőségi, hosszú távon is tartós anyagok közül válassz! A VanoLemez termékei között megtalálhatod a stílusban és kialakításban is megfelelő, prémium tetőfedő anyagot.

 

Figyelj a részletekre!

A tető sajnos nem örök életű, de minden apró figyelmességgel hosszabban fenntarthatod a minőségét! A szerkezet ellenőrzése és karbantartása mellett maga a tetőfedő anyag átvizsgálása és gondozása sem maradhat el. Minden évszak elején tarts egy mindent átfogó ellenőrzést, ahol az ereszcsatorna, a szellőzőnyílások, a zsindelyek vagy lemezek állapota is górcső alá kerül. Ekkor észlelheted az esetleges kisebb hibákat, amiket gyorsan orvosolhatsz is.

Ajánlatkérés

Termék átvétele

 

File-ok felöltése:

Engedélyezett file típusok:
pdf, doc, docx, xls, xlsx, jpg, jpeg, png, zip, rar

VanoLemez

Kapcsolat

Lemezstruktúra Kft.

2360 Gyál, Vállalkozói Park Hrsz:4375/25
Adószám: 28772866-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-207749

Cserepeslemez, trapézlemez, szendvicspanel, lemezkerítés, bitumenes Iko zsindely, vasanyag, 3D kerítés rövid szállítási határidővel országosan házhozszállítva.